Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 12: Gedeeltelijk afsluitbare FalcoTel overkapping

Week 12: Gedeeltelijk afsluitbare FalcoTel overkapping
Week 12: Gedeeltelijk afsluitbare FalcoTel overkapping
Montage project van de week 23 mrt 2023

De FalcoTel-E fietsoverkapping is één van de populaire overkappingen uit de FalcoTel-serie. De FalcoTel-E is vooral populair omdat in deze serie meerdere modellen zijn ontwikkeld. De Tel serie is een modulaire serie. Hierdoor kunnen niet alleen de fietsenrekken onbeperkt worden doorgekoppeld, maar kan er ook een combinatie gemaakt worden met de verschillende modellen. Zorgcentrum Waarden combineerde de open FalcoTel-E overkapping met de afsluitbare FalcoTel-K overkapping. Bij studentencomplex De Lawickse Hof in Wageningen is een combinatie van een enkelzijdige FalcoTel-E met een dubbelzijdige FalcoTel-D overkapping toegepast. 

Herbestrating

Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de fietsoverkapping op locatie. Herbestrating behoort ook zeker tot de opties! Wij verzorgen uw project van begin tot eind! 

Wandbekleding

Bij deze serie heeft u keuze uit vele wandbekledingen. Het meest wordt open latwerk toegepast. Maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten etc. etc. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame.

MKI waarde

Onze klanten hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid en duurzame producten. Wij besteden al jaren aandacht aan hoe we onze producten zo duurzaam mogelijk kunnen aanbieden. Daarom hebben wij met de Milieukostenindicator (MKI) inzichtelijk gemaakt welke impact onze producten op het milieu hebben. Voor dit product is de (ongeverifieerde) MKI-waarde beschikbaar.

Advies

Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. Samen met onze afdeling productontwikkeling kunnen er op maat gemaakte overkapping worden gemaakt. Vraag hier vrijblijvend ons Falco in projects boek aan voor inspiratie.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!