Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 11: FalcoFlora boombank bij nieuw pand

Week 11: FalcoFlora boombank bij nieuw pand
Week 11: FalcoFlora boombank bij nieuw pand
Montage project van de week 16 mrt 2023

Aannemingsbedrijf De Langen & van den Berg heeft een nieuw kantoorpand aan de Smederijstraat in Bergambacht op een mooie zichtlocatie. Een optimale werkplek voor de werknemers en met alle faciliteiten om klanten, opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers te ontmoeten. Bij de ingang van het pand is het goed vertoeven op FalcoFlora boombanken.

Zelf samenstellen

De FalcoFlora bestaat uit stalen gazonranden en naar wens kunnen deze gazonranden eenvoudig bevestigd worden aan verschillende soorten zittingen, zithoeken, armleuningen en tafels. De mogelijkheden die de modulaire opzet van FalcoFlora biedt zijn talloos. Bij De Langen & van den Berg zijn twee opstellingen te bewonderen; beide zijn uitgevoerd met een zitgedeelte en één opstelling heeft daarnaast ook nog een afvalbak. Nu nog de beplanting en het plaatje is compleet!

Advies

Er bestaan talloze verschillende mogelijkheden om een FalcoFlora opstelling te maken. Bekijk hier bijvoorbeeld een rechthoekige opstelling, of hier de grote opstelling bij een gemeenschap voor gehandicapten. Nieuwsgierig welke opstelling op uw locatie passend zal zijn? Onze eigen afdeling productontwikkeling kan op aanvraag mooie renderingen maken waarop goed te zien is hoe het uiteindelijke product er uit komt te zien. Een van onze projectadviseurs helpt u graag verder! Neem contact op met Falco voor uw project in de buitemruimte; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl. 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!