Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 11: FalcoFlora boombank bij nieuw pand

Week 11: FalcoFlora boombank bij nieuw pand
Week 11: FalcoFlora boombank bij nieuw pand
Montage project van de week 16 mrt 2023

Aannemingsbedrijf De Langen & van den Berg heeft een nieuw kantoorpand aan de Smederijstraat in Bergambacht op een mooie zichtlocatie. Een optimale werkplek voor de werknemers en met alle faciliteiten om klanten, opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers te ontmoeten. Bij de ingang van het pand is het goed vertoeven op FalcoFlora boombanken.

Zelf samenstellen

De FalcoFlora bestaat uit stalen gazonranden en naar wens kunnen deze gazonranden eenvoudig bevestigd worden aan verschillende soorten zittingen, zithoeken, armleuningen en tafels. De mogelijkheden die de modulaire opzet van FalcoFlora biedt zijn talloos. Bij De Langen & van den Berg zijn twee opstellingen te bewonderen; beide zijn uitgevoerd met een zitgedeelte en één opstelling heeft daarnaast ook nog een afvalbak. Nu nog de beplanting en het plaatje is compleet!

Advies

Er bestaan talloze verschillende mogelijkheden om een FalcoFlora opstelling te maken. Bekijk hier bijvoorbeeld een rechthoekige opstelling, of hier de grote opstelling bij een gemeenschap voor gehandicapten. Nieuwsgierig welke opstelling op uw locatie passend zal zijn? Onze eigen afdeling productontwikkeling kan op aanvraag mooie renderingen maken waarop goed te zien is hoe het uiteindelijke product er uit komt te zien. Een van onze projectadviseurs helpt u graag verder! Neem contact op met Falco voor uw project in de buitemruimte; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl. 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!