Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 10: Twee keer FalcoCrea mini berging

Week 10: Twee keer FalcoCrea mini berging
Week 10: Twee keer FalcoCrea mini berging
Montage project van de week 12 mrt 2021

Ideaal voor in woonwijken en bij kleine bedrijven: De FalcoCrea mini berging

Door de vele mogelijkheden op het gebied van ontwerp, materiaal, formaat en bekleding is de mini berging inzetbaar op verschillende buitenterreinen. De uitvoering met hardhouten open belatting is de meest toegepaste: in een woonwijk in Boxmeer past de houten FalcoCrea mooi in de omgeving aldaar.

De Crea in Grou ziet er anders uit. Daar is gekozen voor een een wandbeklding van Delft Rabat 500 profiel kleur zwart: Ook mooi!

Met een afmeting van 2x2 meter en een hoogte van 155 cm is het grote voordeel van de FalcoCrea dat er in veel gevallen geen bouwvergunning vereist is. Controleer wel eerst altijd of het in uw gemeente noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen.

Heeft u interesse in FalcoCrea? Neem dan contact op met één van onze projectadviseurs op 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!