Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 10: FalcoLinea XXL banken bij Yuverta

Week 10: FalcoLinea XXL banken bij Yuverta
straatmeubilair buitenbank
Montage project van de week 10 mrt 2023

Bij scholengemeenschap Yuverta in Houten zijn afgelopen week FalcoLinea XXL banken afgeleverd. De FalcoLinea XXL is afgeleid van de standaard FalcoLinea bankDe XXL zitbank is geen standaard bank met vastliggende afmetingen maar wordt geheel naar wens van de klant ontworpen en geproduceerd. De comfortabele zitbanken zijn voorzien van een geintegreerde plantenbak. Uiteraard weer geheel ontworpen, geproduceert en gepoedercoat in onze eigen fabriek in Vriezenveen en vervoert door onze eigen chauffeur. Het voordeel voor u: één aanspreekpunt en zekerheid! Op de foto's hieronder kunt u het proces van productie tot aan levering volgen. Nu nog de beplanting en het plaatje is compleet!

Op maat gemaakt

De FalcoLinea XXL wordt vaak toegepast bij scholen. Bijvoobeeld bij het Montessori Lyceum in Amsterdam, het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo. Ook in steeds meer stadscentra kunt u de XXL banken tegenkomen, bijvoorbeeld in het centrum van Helmond, Stadshagen in Zwolle en de Brink in Veenendaal. Steeds vaker worden wij gevraagd om de XXL nog meer aan de wensen van de klant aan te passen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak is het relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. In het stadscentrum van Hengelo is zo'n unieke bank te zien en in Barneveld is zelfs een FalcoLinea XXL te bewonderen waarop een legende uitrust. Wilt u een eigen ontwerp realiseren dan is dat ook mogelijk bij Falco. Wij adviseren u graag over haalbaarheid, realisatie en veiligheid en geven u praktische tips.

Bestellen

Zoals vermeld is de FalcoLinea XXL buitenbank geen standaard bank, en wordt deze bank op maat gemaakt voor onze klanten. Deze bank is dan ook niet te koop in onze webshop. Voor advies, tekeningen of prijsinformatie raden wij u aan om contact op te nemen met 1 van onze projectadviseurs: 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!