Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Falco fietsparkeren wereldwijd!

Falco fietsparkeren wereldwijd!
Falco fietsparkeren wereldwijd!
Bedrijfsnieuws 13 jul 2012

Falco is al een geruime tijd internationaal vertegenwoordigd in Europa met haar fietsparkeervoorzieningen, straatmeubilair e.a. buiteninrichting. Nu met recent de VeloMondial in Vancouver, VeloBike in Kiev en met Falco’s participatie in de Dutch Cycling Embassy deelt Falco haar kennis en expertise betreffende fietsparkeren over de hele wereld!

Van Europa tot wereldwijd

Met eigen verkoopkantoren in Duitsland, Denemarken en Verenigd Koninkrijk en tal van vertegenwoordigingen in Europa is Falco internationaal al jaren goed vertegenwoordigd. Maar ook buiten de Europese grenzen is er steeds meer behoefte aan kennis over fietsen en fietsparkeren. Dit leidde al tot nieuwe vertegenwoordigingen in USA, Canada en Israël.

Mobiliteit

Mobiliteit is een belangrijk aandachtspunt voor de grote steden wereldwijd en de fiets is een belangrijk onderwerp in de aanpak van files, verkeersveiligheid maar ook het milieu zoals het terugbrengen van CO2-uitstoot. Er is hiermee behoefte aan kennis over hoe steden dit het beste kunnen inrichten. En waar gefietst wordt, is ook ruimte nodig om de fiets te parkeren.

DCE

Daarom participeert Falco ook in de Dutch Cycling Embassy, de organisatie die zich ten doel heeft gesteld de kennis en expertise betreffende het fietsen en alles wat erbij komt kijken, te delen over de hele wereld.

Falco deelt haar kennis en expertise over fietsparkeren graag om bij te dragen aan een duurzamere buitenwereld, het meest recente project is het nieuwe plan voor Rio de Janeiro, Rio+20. Deze stad wil haar CO2-uitstoot verlagen en een goede balans vinden in het transport met o.a. fiets en ov. Om fietsen te stimuleren is het ook belangrijk om aandacht te schenken aan goede en doordachte fietsparkeervoorzieningen. Hier komt de kennis en expertise van Falco goed van pas. Falco ontwikkelt al 60 jaar fietsparkeervoorzieningen, met onder meer de FalcoIon fietsstandaard waarin een e-bike oplaadpunt is verwerkt!

Advies fietsparkeren

Wilt u een advies over uw fietsparkeerlocatie? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl voor advies, ook op locatie!

 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!