Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws De Buitenkamer; binnen bekijken wat u voor buiten zoekt

De Buitenkamer; binnen bekijken wat u voor buiten zoekt
De Buitenkamer; binnen bekijken wat u voor buiten zoekt
Bedrijfsnieuws 20 sep 2011

Ondanks uitgebreide documentatie, zoals het Falco Grote Buitenboek en het Falco Buiten Spelen en Sporten-Boek en Falco’s uitgebreide website, krijgen we toch regelmatig vragen van geïnteresseerde klanten om producten ‘live’ en op één plek te kunnen te kunnen bekijken.

Vandaar dat, samen met de realisatie van ons nieuwe hoofdkantoor, er nu ook een complete Buitenkamer op het Falco-complex is ingericht. Hier kunt u prettig binnen (dus droog!) de nieuwste producten en productlijnen voor buiten bekijken. In de nieuwe Falco buitenkamer zijn bijvoorbeeld complete opstellingen te vinden van de productlijnen FalcoLinea
en FalcoTriangel en presenteren wij de laatste innovaties.

Van harte welkom!
Falco Buitenkamer binnen is tijdens Falco’s kantooruren geopend. Maak wel van tevoren een afspraak met een productadviseur, zodat we alle tijd voor u kunnen maken en in kunnen gaan op specifieke vragen. Bel (0546) 55 44 44 of stuur een e-mail aan verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!