Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Bezoek ons op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019

Bezoek ons op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019
Falco straatmeubilair en fietsparkeren op vakbeurs facilitair
Bedrijfsnieuws 22 nov 2018

Vakbeurs Facilitair is de vakbeurs voor de facilitaire sector in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid. Net als voorgaande jaren is Falco ook in 2019 aanwezig op deze beurs.  U kunt ons vinden met nieuwe producten op het gebied van straatmeubilair en fietsparkeren. De nieuwe afvalbak FalcoWaste, fietsparkeersysteem FalcoAlign, zitbank FalcoGlory en mini berging FalcoCrea zijn te bewonderen op stand H30.

Drie dagen lang, van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 januari 2019, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft.

Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 21 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken. 

Breed vakgebied

Met facilitair en gebouwbeheer word er gericht op een breed vakgebied waar veel gerelateerde onderwerpen onder vallen. Denk hierbij aan onderwerpen van afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groen op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot receptie, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering. 

4 Vakbeurzen, eén beursvloer

De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer bestaat uit één beursvloer, waar de bezoekers bestaan uit de verantwoordelijken en professionals voor het facilitair domein en gebouwbeheer uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg. Voor deze doelgroepen communiceert de organisatie met een eigen vakbeurs: BedrijfFacilitair, OnderwijsFaciliair, OverheidFacilitair en ZorgFacilitair.

Gratis entree

Het bezoeken van de vakbeurs is gratis. U kunt zich hier registreren, zo voorkomt u wachttijd bij de ingang. Vanaf begin januari stuurt de organisatie alle voorgeregistreerden een toegangsbadge op, zodat u tijdig in het bezit bent van uw badge. Uiteraard is er op de beursvloer ook de mogelijkheid om u te registreren en dan ontvangt u bij de ingang van de beursvloer een badge.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!