Bedrijfsnieuws

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws

22 jul 2019 Bereikbaarheid tijdens vakantieperiode Falco is in de vakantieperiode bereikbaar via 0546 55 44 44 of verkoop@falco.nl.
22 jul 2019 Ontwerper in beeld: Milou Bergs Ontwerper Milou Bergs schrijft over de ontwikkeling van innovatief fietsparkeersysteem FalcoAlign en over de samenwerking met Falco.
21 jun 2019 Falco producten op festival We Make the City Deze week week vindt in Amsterdam het festival We Make the City plaats. Tot en met 23 juni staat de hele Metropoolregio Amsterdam in het teken van urgente stedelijke vraagstukken en oplossingen.Falco heeft voor dit festival een aantal fietsenrekken ter beschikking gesteld (FalcoScandi, FalcoFida, Toaster, Ideaal rek en de FalcoCrate). Ook zijn er 20 FalcoSound rekken geplaatst voor de bezoekers.
20 mei 2019 Falco aanwezig VeloCity 2019 Net zoals voorgaande jaren is Falco aanwezig op VeloCity. Samen met andere deelnemers is Falco te vinden op de stand van de Dutch Cycling Embassy.
20 mei 2019 Falco partner Nationaal Fietscongres 2019 Net als voorgaande jaren is Falco ook dit jaar partner van het Nationaal Fietscongres. Op donderdag 20 juni staan wij op het Nationaal Fietscongres. Hier bespreken fietsprofessionals de laatste actuele vraagstukken rondom fietsen.
29 apr 2019 Falco in vakblad Metaal & Techniek Metaal & Techniek is het vakblad voor het MKB-metaal en tevens het officiële orgaan van Koninklijke Metaalunie. In de April editie staat een mooi artikel over Falco. Lees verder om het hele artikel te lezen.
1 mrt 2019 Montage overkapping In dit timelapse filmpje is te zien hoe onze VCA gecertificeerde monteurs een FalcoZan overkapping monteren op locatie.
17 jan 2018 Winnares Enny haalt zitbank op Winnares Enny Truyen van de December Deel & Like Facebook actie kwam vandaag langs om haar gloednieuwe Ergo bank ophalen
10 nov 2017 Falco verzorgt terreininrichting voor nieuw Amphia ziekenhuis! Falco heeft opdracht gekregen om de terreininrichting te verzorgen voor het nieuwe Amphia ziekenhuis in Breda. We zullen tientallen FalcoGamma overkappingen plaatsen, FalcoSound fietsenrekken, oplaadpalen voor e-bikes en vastzetvoorzieningen voor bakfietsen en scooters.
9 nov 2017 Marktonderzoek straatmeubilair Jacoline Lassche is momenteel bezig met haar afstudeeropdracht voor de master Industrial Design Engineering aan de Universiteit Twente. Ze houdt zich bezig met het ontwerp van een gecombineerd straatmeubilair voor Falco.
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!