Back to top
Tawk.to
Bedrijfsnieuws

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws

10 mei 2021 Export partner in Oekraïne Sinds vorige maand zijn onze Falco producten ook verkrijgbaar in Oekraïne! Onze partner is Veliki is gevestigd in Kiev met Oleksii Kushja als directeur.
22 dec 2020 Falco viert de feestdagen!

Falco wenst u hele fijne feestdagen en een goede vakantie. Ook Falco is tijdens de feestdagen gesloten. Wij zijn vanaf vrijdag 24 december gesloten tot en met 2 januari.

21 aug 2020 Falco partner Nationaal Fietscongres 2020 Dit jaar zijn we partner van het Nationaal Fietscongres. Het NFC is het grootste congres voor fietsprofessionals in Nederland. Nu, voor het eerst (deels) digitaal.
9 jul 2020 Falco wint circulaire tender fietsparkeersystemen Gemeente Leiden Falco heeft een tender fietsparkeersystemen gewonnen die uitgeschreven is door de Gemeente Leiden. Het aantonen van circulariteit en onderbouwing d.m.v. een juiste MKI factor was een belangrijke reden om de aanbesteding aan Falco te gunnen.
22 jun 2020 Bestel eenvoudig in Falco's webshop! Bestel standaard producten eenvoudig in onze webshop! Betaling achteraf en geen verzendkosten bij een orderbedrag boven € 500.
24 apr 2020 Nieuw inspiratieplatform Mooi Meubilair Mooi Meubilair is een nieuw inspiratieplatform voor straatmeubilair, groenaankleding en -bescherming, afvalbeheersing in de buitenruimte en nog veel meer. De website mooimeubilair.nl en het gelijknamige, gratis Mooi Meubilair Magazine zijn een samenwerking tussen Falco en ELBA\REC, o.a. uitgever van vakmedia als Stedelijk Interieur.
23 apr 2020 John Wermink aan de slag als Circulair Manager bij Falco Sinds 1 april is John Wermink in dienst bij Falco als Circulair Manager. Falco zet hiermee een belangrijke stap op het gebied van circulariteit en de circulaire economie.John stelt zich in onderstaande bericht graag voor:
2 apr 2020 Corona virus & Falco Het Corona virus beheerst ons doen en laten. Maar in deze intelligente lockdown gaan veel zaken gelukkig ook nog gewoon door. Falco BV is dan ook gewoon bereikbaar per telefoon, mail of via onze website. Waarbij u in onze webshop ook een groot deel van onze producten kunt bestellen. Ook voor uw aanvragen, offertes en informatie zijn onze verkoopmedewerkers beschikbaar.
20 mrt 2020 Nieuwe export partner in Slowakije Sinds begin van dit jaar heeft Falco ook een export partner in Slowakije, Studio 21.Studio 21 is een adviesbureau en ze verkopen verschillende internationale merken op het gebied van speeltoestellen, straatmeubilair en fietsparkeren. Het is een familiebedrijf en bestaat sinds 1993.
20 feb 2020 Vraag onze nieuwsbrief aan en ontvang een reep Falco Tony's Chocolonely! Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! We verloten onder iedere 5 aanmeldingen een Falco Tony's Chocolonely reep. Heeft u foto's van uw Falco product? Deel ze met ons via onze social media kanalen of via marcom@falco.nl en u krijgt een reep opgestuurd.
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!