Bedrijfsnieuws

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws

21 nov 2019 Falco is Vriend van de Fietsersbond Falco is vriend van de Fietsersbond! De Fietsersbond is dé belangenbehartiger van 13,5 miljoen fietsers in Nederland. Ze zetten zich in voor betere fietspaden, fietsroutes en fietsvoorzieningen. Falco als producent van o.a. fietsenrekken en fietsoverkappingen draagt fietsers een warm hart toe en wij steunen de activiteiten van De Fietsersbond.
14 nov 2019 Week van de Techniek 2019 Falco heeft dit jaar alweer voor de achtste keer op rij mee gedaan aan de Week van de Techniek Almelo. De Week van de Techniek is een initiatief van de gemeente Almelo, in nauwe samenwerking met de diverse schoolbesturen voor basisonderwijs en drie scholen voor Voortgezet Onderwijs. Het doel is om een beeld te schetsen van de mooie banen die technische bedrijven te bieden hebben. Deze keer bezochten enthousiaste leerlingen van de Kompaan, De Huve en De Regenboog Falco voor een rondleiding.
7 nov 2019 Ontwerpwedstrijd 650 jaar Vriezenveen Tijdens de beurs 650 jaar Vriezenveen konden bezoekers van de Falco stand een ontwerp maken voor een nieuwe bank. Uit de vele gemaakte ontwerpen heeft de jury, bestaand uit twee Falco productontwerpers, het ontwerp van Thijs en Petra van het bedrijf Land van Maas en Webbink gekozen als winnend ontwerp. In onze fabriek in Vriezenveen zal deze bank ook daadwerkelijk worden geproduceerd.
24 okt 2019 Terugblik Vakbeurs Openbare Ruimte We kunnen terugkijken op een succesvolle beurs tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte afgelopen 2 en 3 oktober. Falco was te vinden op Het Plein, samen met andere inrichters van de openbare ruimte.
29 aug 2019 Falco op Deense beurs Have & Landskap Onze collega's van Falco's dochterbedrijf Falco AS zijn vertegenwoordigd op de beurs Have & Landskap met producten op het gebied van straatmeubilair en fietsparkeren. Deze grote beurs voor de groene industrie vindt plaatst in de buitenlucht in Slagelse.
22 aug 2019 Bezoek ons op "Het Plein" tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte Bezoek Falco op Het Plein tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte. Je vindt ons tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op 2 en 3 oktober in de jaarbeurs Utrecht, hal 4.
22 jul 2019 Bereikbaarheid tijdens vakantieperiode Falco is in de vakantieperiode bereikbaar via 0546 55 44 44 of verkoop@falco.nl.
22 jul 2019 Ontwerper in beeld: Milou Bergs Ontwerper Milou Bergs schrijft over de ontwikkeling van innovatief fietsparkeersysteem FalcoAlign en over de samenwerking met Falco.
21 jun 2019 Falco producten op festival We Make the City Deze week week vindt in Amsterdam het festival We Make the City plaats. Tot en met 23 juni staat de hele Metropoolregio Amsterdam in het teken van urgente stedelijke vraagstukken en oplossingen.Falco heeft voor dit festival een aantal fietsenrekken ter beschikking gesteld (FalcoScandi, FalcoFida, Toaster, Ideaal rek en de FalcoCrate). Ook zijn er 20 FalcoSound rekken geplaatst voor de bezoekers.
20 mei 2019 Falco aanwezig VeloCity 2019 Net zoals voorgaande jaren is Falco aanwezig op VeloCity. Samen met andere deelnemers is Falco te vinden op de stand van de Dutch Cycling Embassy.
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!