Back to top
Tawk.to
Bedrijfsnieuws

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws

21 aug 2020 Falco partner Nationaal Fietscongres 2020 Dit jaar zijn we partner van het Nationaal Fietscongres. Het NFC is het grootste congres voor fietsprofessionals in Nederland. Nu, voor het eerst (deels) digitaal.
9 jul 2020 Falco wint circulaire tender fietsparkeersystemen Gemeente Leiden Falco heeft een tender fietsparkeersystemen gewonnen die uitgeschreven is door de Gemeente Leiden. Het aantonen van circulariteit en onderbouwing d.m.v. een juiste MKI factor was een belangrijke reden om de aanbesteding aan Falco te gunnen.
22 jun 2020 Bestel eenvoudig in Falco's webshop! Bestel standaard producten eenvoudig in onze webshop! Betaling achteraf en geen verzendkosten bij een orderbedrag boven € 500.
24 apr 2020 Nieuw inspiratieplatform Mooi Meubilair Mooi Meubilair is een nieuw inspiratieplatform voor straatmeubilair, groenaankleding en -bescherming, afvalbeheersing in de buitenruimte en nog veel meer. De website mooimeubilair.nl en het gelijknamige, gratis Mooi Meubilair Magazine zijn een samenwerking tussen Falco en ELBA\REC, o.a. uitgever van vakmedia als Stedelijk Interieur.
23 apr 2020 John Wermink aan de slag als Circulair Manager bij Falco Sinds 1 april is John Wermink in dienst bij Falco als Circulair Manager. Falco zet hiermee een belangrijke stap op het gebied van circulariteit en de circulaire economie.John stelt zich in onderstaande bericht graag voor:
2 apr 2020 Corona virus & Falco Het Corona virus beheerst ons doen en laten. Maar in deze intelligente lockdown gaan veel zaken gelukkig ook nog gewoon door. Falco BV is dan ook gewoon bereikbaar per telefoon, mail of via onze website. Waarbij u in onze webshop ook een groot deel van onze producten kunt bestellen. Ook voor uw aanvragen, offertes en informatie zijn onze verkoopmedewerkers beschikbaar.
20 mrt 2020 Nieuwe export partner in Slowakije Sinds begin van dit jaar heeft Falco ook een export partner in Slowakije, Studio 21.Studio 21 is een adviesbureau en ze verkopen verschillende internationale merken op het gebied van speeltoestellen, straatmeubilair en fietsparkeren. Het is een familiebedrijf en bestaat sinds 1993.
20 feb 2020 Vraag onze nieuwsbrief aan en maak kans op een reep Falco Tony's Chocolonely! Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! We verloten onder iedere 5 aanmeldingen een Falco Tony's Chocolonely reep. Heeft u foto's van uw Falco product? Deel ze met ons via onze social media kanalen of via marcom@falco.nl en u krijgt een reep opgestuurd.
18 feb 2020 Duurzame Falco fietsenrekken in Finland Falco fietsenrekken van bijna 10 jaar oud zijn verplaatst naar een ander deel van de stad omdat de kwaliteit van de fietsenrekken nog erg goed was. Knap staaltje circulaire economie!Onze Finse partner Elpac heeft hier voor gezorgd.
6 feb 2020 Creatieve ruimte 2020 Falco werkt veel met studenten in de regio die bij Falco hun afstudeeropdracht of stage invullen. Elke periode hebben we meerdere studenten die in Vriezenveen aan de slag gaan. De studenten zijn afkomstig van Saxion Hogeschool of van de Universiteit Twente en hun opdrachten zijn erg gevarieerd; van het ontwikkelen van een nieuw product op het gebied van fietsparkeren tot het introduceren van een tool die ingezet kan worden om advies te geven op het gebied van overkappingen. Vanaf deze week bezetten Myrthe Bos en Nadien Hanning van de Saxion Hogeschool de creatieve ruimte voor hun stage- en afstudeeropdracht. Heel veel succes Myrthe en Nadien!
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!