Bedrijfsnieuws

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws

01-03-2019 Montage overkapping In dit timelapse filmpje is te zien hoe onze VCA gecertificeerde monteurs een FalcoZan overkapping monteren op locatie.
17-01-2018 Winnares Enny haalt zitbank op Winnares Enny Truyen van de December Deel & Like Facebook actie kwam vandaag langs om haar gloednieuwe Ergo bank ophalen
10-11-2017 Falco verzorgt terreininrichting voor nieuw Amphia ziekenhuis! Falco heeft opdracht gekregen om de terreininrichting te verzorgen voor het nieuwe Amphia ziekenhuis in Breda. We zullen tientallen FalcoGamma overkappingen plaatsen, FalcoSound fietsenrekken, oplaadpalen voor e-bikes en vastzetvoorzieningen voor bakfietsen en scooters.
09-11-2017 Marktonderzoek straatmeubilair Jacoline Lassche is momenteel bezig met haar afstudeeropdracht voor de master Industrial Design Engineering aan de Universiteit Twente. Ze houdt zich bezig met het ontwerp van een gecombineerd straatmeubilair voor Falco.
09-11-2017 Week van de Techniek 2017 Falco deed dit jaar alweer voor de zesde keer op rij mee aan de Week van de Techniek Almelo. De Week van de Techniek is een iniatief van de gemeente Almelo, in nauwe samenwerking met de diverse schoolbesturen voor basisonderwijs en drie scholen voor Voortgezet Onderwijs. Het doel is om een beeld te schetsen van de mooie banen die technische bedrijven te bieden hebben.
07-11-2017 Mogelijkheden wandbekleding overkappingen Falco heeft tal van overkappingen voor diverse doeleinden in de openbare ruimte. Maar ook in de wandbekleding van overkappingen heeft Falco een ruim aanbod!
08-09-2017 Duurzame investeringen Falco Falco investeert continue in duurzame oplossingen. Zo zijn vanaf 2024 asbestdaken verboden in Nederland. Falco heeft er echter voor gekozen om nu al het asbest op het dak van 1 van onze hallen te vervangen! Door dit besluit geeft Falco blijk dat het dit risico zeer serieus neemt. Er is nu volledig nieuwe beplating aangebracht en binnenkort zullen op dit nieuwe dak ook nog een aantal zonnepanelen geplaatst worden. Duurzaam denken en doen!
06-06-2017 FalcoLinea met armleuning Het is nu mogelijk om de FalcoLinea bank met rug, stoel en sofa te bestellen met armleuningen. De armleuningen zijn van staal en naar wens te poedercoaten in een RAL kleur.
02-06-2017 Falco neemt deel aan de Twenterandrun 2017 Falco neemt deel aan de Twenterandrun 2 juni 2017.
09-02-2017 Op maat gemaakt! Falco heeft een groot assortiment met producten. Regelmatig ontwikkelen en produceren we ook op maat gemaakte producten voor onze klanten. Dit is relatief eenvoudig door onze eigen afdeling productontwikkeling en eigen productie faciliteiten. Vraag nu het Falco projectenboek aan voor inspiratie!
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!