Back to top
Tawk.to
Afvalbakkenmatrix

Service

Home Service Afvalbakkenmatrix

Afvalbakkenmatrix

De brancheorganisatie Vereniging Straatmeubilair, sectie Afvalbakken, heeft een nieuw concept ontwikkeld; de Afvalbakkenmatrix. Hier kunt u eenvoudig uw gegevens invullen wanneer u als gemeente of architect een afvalbak nodig heeft. Een handige checklist voor de juiste afvalbak!

De fabrikanten en leveranciers van de sectie Afvalbakken hebben deze "Afvalbakkenmatrix" samengesteld, zodat u een goede keuze kunt maken uit het aanbod van afvalbakken. De functionele eisen zijn opgesteld door alle lidbedrijven van de sectie Afvalbakken van de Vereniging Straatmeubilair.

De functionele eisen op een rijtje:
Volume (inhoud van de afvalbak)
Ledigingmethode, (het legen van de afvalbak)
Inwerpopening,
Bevestiging ( aan wand, grond of anderszins)
Vandalisme
Accessoires

Resultaat Afvalbakkenmatrix
Het resultaat van de Afvalbakkenmatrix is een eisenpakket waardoor uw offerte-aanvraag wordt vereenvoudigd en maakt een aantal factoren inzichtelijk die van invloed kunnen zijn op het gebruik van de afvalbak.

De afvalbakkenmatrix is opgebouwd zodat u na het invullen van de gegevens een checklist kunt downloaden als pdf-bstand of deze direct kunt printen.

De afvalbakkenmatrix is opgebouwd uit de volgende stappen:
1 Projectgegevens
2 Specificaties
3 Uitstraling
4 Resultaat advies

Ga naar de volgende link voor de Afvalbakkenmatrix en vul het in. Falco helpt u graag verder met de juiste keuze van de afvalbak naar aanleiding van deze matrix.

Meer afvalbakken uit het programma van Falco zien?

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!