Terreininrichting met overkapping, fietsstandaards, bolders en vlaggenmast

Home Projecten Terreininrichting met overkapping, fietsstandaards, bolders en vlaggenmast

Op het parkeerterrein van de Sporthal in Best is de mooie overkapping FalcoGamma-Hi geplaatst. Samen met fietsstandaards uit de Triangelserie, bolders van rvs en vlaggenmasten is het parkeerterrein alleen maar mooier geworden.

Dubbelzijdige overkapping
Door het open karakter is bijvoorbeeld de sociale controle van buitenaf goed te handhaven.
Door het gebruik van helder policarbonaat als dakbekleding blijft de overkapping open en licht. Door de hoogte van de zelf ontworpen FalcoGamma-Hi is het comfortabel fietsen parkeren want men hoeft niet te bukken om de fiets te parkeren. Ook de fiets diefstalveilig parkeren is geen probleem, door de hoogte van het dak kan de fiets gemakkelijk op slot gezet worden. Diepte van de overkapping is 191 cm, hoogte 210/218 cm.
Overzicht overkappingen

Fietsstandaards met FietsParkeur
Onder de FalcoGamma-Hi overkapping zijn ? Triangel-10 fietsstandaards geplaatst. Fietsstandaards in een mooi jasje en afgewerkt met een poedercoating in ?? Op alle fietsstandaards uit de Triangelserie is het FietsParkeur verleend.
Ga hier naar de fietsenrekken met FietsParkeur

Bolders van rvs 
Op het parkeerterrein zijn ook in totaal 16 bolders geplaatst van RVS-304. Deze bolders zijn met een bolle afdekplaat en hoogglans gepolijst. Bolderhoogte is 75 cm vanaf de aangegoten betonvoet. Hiervan zijn er twee bolders geplaatst die uitneembaar zijn. Makkelijk om toch toegang te creëren tot het terrein wanneer dat gewenst is. De sluiting is via 3-kant en aan de bovenzijde van de bolder.
Klik hier voor een overzicht van bolders

Vlaggenmast
Ook twee vlaggenmasten ontbreken niet op het parkeerterrein. De vlaggenmasten zijn in conische vorm gemaakt en van polyester.

Falco, voor een mooiere buitenwereld. Wilt u ook een complete terreininrichting? Bel dan één van onze productadviseurs voor een voorstel op maat of een persoonlijk bezoek.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!