Back to top
Tawk.to

Eenvoudig fietsparkeren met Falcozizo

Home Projecten Eenvoudig fietsparkeren met Falcozizo

In opdracht van loonbedrijf Harthoorn heeft Falco 6 FalcoZizo fietsklemmen geproduceerd voor Gardeslen Orthopaedie. FalcoZizo is een eigentijdse fietsklem, geschikt voor plaatsing in elke (openbare) ruimte.

Fietsparkeren

De FalcoZizo fietsklem wordt gekenmerkt door een moderne vormgeving. Door de vormgeving en functionaliteit is de fietsklem uitermate geschikt om in elke omgeving te zorgen voor fietsparkeergelegenheid. Ideaal voor bedrijven en instellingen waar bezoekers hun fietsen snel en makkelijk kunnen parkeren.

Materiaal

De FalcoZizo is gemaakt van staalplaat met een voetplaat, gepoedercoat in een zwarte RAL kleur. De fietsklem is gemonteerd op een betonvoet in de vorm van een tegelblok.

Meer informatie

Falco adviseert als hart of hart afstand ( onderlinge afstand tussen de klemmen) minimaal 65 cm. Wilt u advies over welk fietsparkeersysteem geschikt is voor uw terrein? Onze projectadviseurs helpen u graag verder!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!