Back to top
Tawk.to

Abri's Leekerweide; aantrekkelijk& transparant ontwerp!

Home Projecten Abri's Leekerweide; aantrekkelijk& transparant ontwerp!

Falco maakte een drietal abri’s voor de stichting Leekerweide. De abri is gemaakt aan de hand van de FalcoSpan; een flexibele overkapping die voor diverse doeleinden zoals een wachtruimte of bushokje ingezet kan worden.

Een mooie transparante abri in een frisse blauwe kleur is het eindresultaat. 

Overkapping als abri

De stichting Leekerweide zocht een aantal bushokjes om op hun terrein te plaatsen. Een vernieuwde logeeropvang voor de cliënten van de Leekerweide was aanleiding voor nieuwe bushokjes. Leekerweide vangt  mensen en kinderen met een verstandelijke beperking op.  Door plaatsing van deze abri’s kunnen cliënten en hun bezoekers droog op de bus wachten.

De abri’s zijn gemaakt middels de FalcoSpan overkapping. Deze overkapping is flexibel  uit te breiden en met keuze uit diverse materialen voor zijwanden kan de FalcoSpan breed worden ingezet.

Voor de bushokjes is de FalcoSpan uitgevoerd met veiligheidsglas voor de zijwanden, aluzinc dak en draagkolommen van staal. Het dak heeft een goot zodat deze abri’s geen water vasthouden op het dak. 

Abri in elke gewenste RAL-kleur

De stalen onderdelen van Falco overkappingen zijn te poedercoaten in één van de ruim 190 RAL-kleuren. Ga naar de productpagina en klik op de button Kleuren voor het overzicht.  De blauwe kleur van Leekerweide is RAL 5002.

Afmetingen Abri

De afmetingen van deze geplaatste abri’s zijn 381 en 400 cm. lang, 222 cm. diep en 225 cm. hoog. 

Advies?

Wilt u een abri, op maat, voor uw terrein of gemeente? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!