Back to top
Tawk.to
Werken bij Falco

Over Falco

Home Over Falco Werken bij Falco

Werken bij Falco

Falco is producent en leverancier van o.a. fietsenrekken, straatmeubilair, overkappingen, verkeersvoorzieningen en nog veel meer voor buiten! Falco maakt haar producten bijvoorbeeld voor architecten, overheden, allerlei instellingen zoals zorg en onderwijs, bouwbedrijven en meer.

Falco exporteert haar producten ook naar het buitenland; met drie vestigingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken is Falco goed vertegenwoordigd. En met leveringen aan tal van Europese vertegenwoordigingen speelt Falco een belangrijke rol op de Europese markt. Met een ruim 70 -jarige historie en no-nonsense cultuur is er volop ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke inbreng. Falco is in het bezit van de VCA*, NEN-EN 1090, ISO 9001 en ISO 14001 certificaten.

Kortom; werken bij Falco betekent een afwisselende baan in een duurzaam, dynamisch en internationaal opererend bedrijf!

Productie medewerkers

Falco is constant op zoek naar vakkundige en gemotiveerde productie medewerkers! Heb jij zin om bij een gezond, sociaal, duurzaam en dynamisch bedrijf te werken waarbij jezelf nog helemaal de producten vervaardigd laat het dan weten. Stuur je open sollicitatie met je CV  naar w.flim@falco.nl.

Stage & afstuderen

Stage- en afstudeerverzoeken kunnen naar b.wolbers@falco.nl worden gestuurd.

Privacyverklaring voor sollicitanten

Falco hecht er grote waarde aan dat de verwerking van je persoonsgegevens plaatsvindt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande wet- en regelgeving voor de bescherming van je privacy. Via deze link lees je hier alles over en weet je precies waar je aan toe bent.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!