Back to top
Tawk.to
fiets naar je werk fietsparkeren fietsoverkapping fietsenrekken

Fiets naar je werk!

Home Fiets naar je werk!

Fiets naar je werk!

Fietsen naar het werk is gezond én goed voor het milieu. Fietsen naar het werk wordt steeds populairder, de groei van (elektrische) fietsen is enorm.
Uiteraard is het belangrijk dat fietsende medewerkers hun fiets veilig en comfortabel kunnen parkeren. Ons assortiment op het gebied van fietsparkeren is heel groot. Hieronder een aantal mogelijkheden, onze projectadviseurs denken graag met u mee naar een geschikte oplossing voor uw fietsparkeerprobleem.

Fietsenstalling

Er zijn veel verschillende overkappingen, wilt u een open of gesloten overkapping? Welke wandbekleding is geschikt? Wat is de juiste afmeting? Met een groendak of met zonnepanelen? Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Meer gedetailleerd betekent dit onder andere dat alle onderdelen voor uw overkapping door onze gecertificeerde lassers vervaardigd worden. Verder waarborgt EN-1090 de veiligheid, belasting en kwaliteit van de staalsoort van onze overkappingen.

fietsparkeren fietsoverkapping fietsenrek

Fietsenrekken

Wat betreft fietsparkeervoorzieningen is er ook genoeg te kiezen; fietsenrekken ( enkellaags of dubbellaags?), fietsaanleunbeugels, fietsklemmen of parkeervoorzieningen voor fietsen met een bijzonder formaat? U vindt het allemaal bij Falco. Ook leveren wij fietsenrekken met extra aanbindvoorzieningen en oplaadpunten. Een aantal van onze fietsparkeervoorzieningen voldoen aan FietsParKeur. Door samenwerking tussen de Fipavo (vereniging van leveranciers van fietsparkeervoorzieningen) en de Fietserbond is een normstellend document opgezet dat onder de vlag van een onafhankelijke stichting, genaamd "FietsParKeur", is geïntroduceerd. Falco is, als leverancier en producent van fietsparkeersystemen ook lid van de Fipavo.

fietsenrek fietsparkeren

Whitepaper

Heeft u plannen om het fietsgebruik te stimuleren en een fietsenstalling aan te schaffen?
Vraag dan nu hier gratis de whitepaper Fietsparkeren aan zodat u weloverwogen een besluit kunt nemen over welk fietsparkeersysteem het beste bij uw bedrijf, instelling of gemeente past.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!